№ 22 (2021)

Зміст

Статті

Нова парадигма архітектурної типології PDF
Сергій Григорович Буравченко, Людмила Миколаївна Бармашина 7-17
Cучасний дизайн ресторанів у китайському стилі PDF
Ян Дін, Лілія Романівна Гнатюк 18-27
Сакральність, міфологізм і символізм ширм, їх зв’язок з живописом та прийом ширми в ландшафтному дизайні Китаю PDF
Ян Дін, Валерій Васильович Товбич, Гелена Леонідівна Ковальська, Лілія Романівна Гнатюк 28-40
Аналіз досвіду організації та обгрунтування концепції розвитку розумних міст PDF
Юрій Миколайович Ковальов 41-54
Чинники формування світогляду будівничих доби бароко PDF
Антон Володимирович Коломієць 55-62
Стильові переходи в архітектурі Києва першої половини ХХ ст. PDF
Андрій Ігорович Марковський 63-70
Параметричний метод нормування та підготовка архітекторів у сучасних умовах PDF
Максим Вікторович Омельяненко, Марина Вікторівна Омельяненко 71-78
Реконструкція давньогрецького живопису в контексті сучасних цифрових технологій PDF
Andri Petrushevskyi, Natalia Petrushevska 79-87
Коло як елемент формоутворення PDF
Олена Ігорівна Сідорова, Андрій Юрійович Москальцов, Марія-Юлія Андріївна Сідорова 88-94
Закордонні об’єкти харчування та їхнє розміщення в містах PDF
Арсеній Андрійович Трошкін 95-106
Пластична мова як результат еволюції тектонічних принципів в архітектурі ХХ – ХХІ ст PDF
Любов Веніамінівна Тютіна 107-113
Теоретичне підґрунтя сценарних методів моделювання фонтанів у просторі та часі PDF
Оксана Георгіївна Церковна 114-133
Функціонально-типологічний аналіз розвитку автобудинків PDF
Тетяна Анатоліївна Цимбалова 134-142
Східні витоки в європейській архітектурі і мистецтві кінця ХІХ-початку XX століть і сучасні тенденції PDF
Пен Чан, Андрій Юрійович Дмитренко 143-153
Науково-методичні засади визначення туристично-рекреаційного потенціалу об’єднаних територіальних громад та їх практична реалізація в проектах просторового планування PDF
Лідія Олександрівна Чижевська 154-170


Ліцензія Creative Commons
Цей твір ліцензовано на умовах Ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства — Некомерційна — Без Похідних 4.0 Міжнародна.