ІННОВАЦІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ
DOI:
https://doi.org/10.18372/2786-5495.1.18905Ключові слова:
сфера гостинності, інноваційні методи навчання, відтворення професійних якостей персоналу, компетентностіАнотація
У статті розкрито вплив інноваційних методів навчання на підвищення конкурентоспроможності українських фахівців на вітчизняному й міжнародному ринках праці та на зростання якості послуг у сфері гостинності в Україні. Загальні компетентності, набуті індивідом у процесі професійної підготовки, впливають на здатність людини виробляти трудовий дохід. Належний рівень відтворення професійних якостей (інтелектуального потенціалу) персоналу забезпечує можливості реалізації інноваційного розвитку підприємства та збільшення доходу.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2024 Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.