ІННОВАЦІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ

Автор(и)

  • Лариса Городянська Київський національний університет технологій та дизайну https://orcid.org/0000-0002-4482-1690
  • Віолетта Назарова Київський національний університет технологій та дизайну

DOI:

https://doi.org/10.18372/2786-5495.1.18905

Ключові слова:

сфера гостинності, інноваційні методи навчання, відтворення професійних якостей персоналу, компетентності

Анотація

У статті розкрито вплив інноваційних методів навчання на підвищення конкурентоспроможності українських фахівців на вітчизняному й міжнародному ринках праці та на зростання якості послуг у сфері гостинності в Україні. Загальні компетентності, набуті індивідом у процесі професійної підготовки, впливають на здатність людини виробляти трудовий дохід. Належний рівень відтворення професійних якостей (інтелектуального потенціалу) персоналу забезпечує можливості реалізації інноваційного розвитку підприємства та збільшення доходу.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-08-26

Як цитувати

Городянська , Л., & Назарова , В. (2024). ІННОВАЦІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ. Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти, 1(4), 239–246. https://doi.org/10.18372/2786-5495.1.18905

Номер

Розділ

Статті