СОЦІАЛІЗУЮЧИЙ ЕФЕКТ ЗАНЯТЬ У ЦЕНТРІ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ЗА ПРОГРАМОЮ «КРОК ЗА КРОКОМ»

Автор(и)

  • Галина Петрівна Ватаманюк Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка https://orcid.org/0000-0002-4236-107X

DOI:

https://doi.org/10.18372/2786-5495.1.18896

Ключові слова:

дошкільники, соціальний розвиток, програма «Крок за кроком»

Анотація

У статті висвітлено окремі аспекти соціалізації дошкільника, концептуальні засади програми всебічного розвитку дитини від народження до 12 років «Крок за кроком». Описано педагогічний потенціал занять у центрі приготування їжі щодо соціального розвитку дошкільника.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-08-26

Як цитувати

Ватаманюк , Г. П. (2024). СОЦІАЛІЗУЮЧИЙ ЕФЕКТ ЗАНЯТЬ У ЦЕНТРІ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ЗА ПРОГРАМОЮ «КРОК ЗА КРОКОМ». Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти, 1(4), 194–206. https://doi.org/10.18372/2786-5495.1.18896

Номер

Розділ

Статті