СОЦІАЛІЗУЮЧИЙ ЕФЕКТ ЗАНЯТЬ У ЦЕНТРІ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ЗА ПРОГРАМОЮ «КРОК ЗА КРОКОМ»
DOI:
https://doi.org/10.18372/2786-5495.1.18896Ключові слова:
дошкільники, соціальний розвиток, програма «Крок за кроком»Анотація
У статті висвітлено окремі аспекти соціалізації дошкільника, концептуальні засади програми всебічного розвитку дитини від народження до 12 років «Крок за кроком». Описано педагогічний потенціал занять у центрі приготування їжі щодо соціального розвитку дошкільника.
##submission.downloads##
Опубліковано
2024-08-26
Як цитувати
Ватаманюк , Г. П. (2024). СОЦІАЛІЗУЮЧИЙ ЕФЕКТ ЗАНЯТЬ У ЦЕНТРІ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ЗА ПРОГРАМОЮ «КРОК ЗА КРОКОМ». Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти, 1(4), 194–206. https://doi.org/10.18372/2786-5495.1.18896
Номер
Розділ
Статті
Ліцензія
Авторське право (c) 2024 Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.