Вплив фізичних чинників на активацію ферментів солоду при занижених показниках нутрієнтів сировини
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18932Ключові слова:
фiзичні чинники, активацiя, ферменти солоду, нутрієнти сировиниАнотація
Досліджено вплив фiзичних чинникiв на активацію ферментів солоду при занижених показниках нутрієнтів сировини
Посилання
Федишин Я. І., Вадець Д. І., Федишин Т. Я. Високотемпературне рентгенографічне дослідження теплових властивостей кристалічних тіл // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2016. – № 2 (68). – С. 111–114.
Безух Е. П. Опыт применения рентгена в селекции малины // Теоретический и научно-практический журнал. ИАЄП. – 2018. – Вып. 97. – С. 184–189.
##submission.downloads##
Опубліковано
2024-09-07
Номер
Розділ
Експериментальні роботи