Вплив фізичних чинників на активацію ферментів солоду при занижених показниках нутрієнтів сировини

Автор(и)

  • І. Худолій Національний університет харчових технологій
  • Зоряна Романова Національний університет харчових технологій
  • Людмила Косоголова Нацiональний авiацiйний унiверситет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18932

Ключові слова:

фiзичні чинники, активацiя, ферменти солоду, нутрієнти сировини

Анотація

Досліджено вплив фiзичних чинникiв на активацію ферментів солоду при занижених показниках нутрієнтів сировини

Посилання

Федишин Я. І., Вадець Д. І., Федишин Т. Я. Високотемпературне рентгенографічне дослідження теплових властивостей кристалічних тіл // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2016. – № 2 (68). – С. 111–114.

Безух Е. П. Опыт применения рентгена в селекции малины // Теоретический и научно-практический журнал. ИАЄП. – 2018. – Вып. 97. – С. 184–189.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-09-07

Номер

Розділ

Експериментальні роботи