Influence of physical factors on the activation of malt enzymes at low levels of raw material nutrients
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18932Keywords:
physical factors, activation, malt enzymes, raw material nutrientsAbstract
The influence of physical factors on the activation of malt enzymes at low levels of raw material nutrients
References
Федишин Я. І., Вадець Д. І., Федишин Т. Я. Високотемпературне рентгенографічне дослідження теплових властивостей кристалічних тіл // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2016. – № 2 (68). – С. 111–114.
Безух Е. П. Опыт применения рентгена в селекции малины // Теоретический и научно-практический журнал. ИАЄП. – 2018. – Вып. 97. – С. 184–189.
Downloads
Published
2024-09-07
Issue
Section
Experimental articles