Influence of physical factors on the activation of malt enzymes at low levels of raw material nutrients

Authors

  • I. Khudolii National University of Food Technologies
  • Zoriana Romanova National University of Food Technologies
  • Liudmyla Kosoholova National Aviation University

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18932

Keywords:

physical factors, activation, malt enzymes, raw material nutrients

Abstract

The influence of physical factors on the activation of malt enzymes at low levels of raw material nutrients

References

Федишин Я. І., Вадець Д. І., Федишин Т. Я. Високотемпературне рентгенографічне дослідження теплових властивостей кристалічних тіл // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2016. – № 2 (68). – С. 111–114.

Безух Е. П. Опыт применения рентгена в селекции малины // Теоретический и научно-практический журнал. ИАЄП. – 2018. – Вып. 97. – С. 184–189.

Published

2024-09-07

Issue

Section

Experimental articles