Вплив фiзичних чинникiв на активацiю дрiжджiв Saccharomyces cerevisiae р. 11

Автор(и)

  • Ігор Бiляєв ООО "Биркрафт"
  • Зоряна Романова Національний університет харчових технологій
  • Людмила Косоголова Національний авіаційний університет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18848

Ключові слова:

фiзичні чинники, активацiя, дрiжджi, Saccharomyces cerevisiae р. 11

Анотація

Досліджено вплив фiзичних чинникiв на активацiю дрiжджiв Saccharomyces cerevisiae р. 11

Посилання

Електромагнітні високочастотні та надвисокочастотні (НВЧ) випромінювання. https://pidru4niki.com/12631113/bzhd/elektromagnitni_visokochastotni_nadvisokochastotni_nvch_viprominyuvannya (дата звернення: 05.04.2024).

Кисла Л., Мудрак Т., Кошова В. Фізичні способи активування дріжджів. – Національний університет харчових технологій. https://dspace.nuft.edu.ua/server/api/core/bitstreams/717b4c45-ecfe-4c0c-81cd-6b6b8b274bed/content (дата звернення 16.04.2024).

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-09-07

Номер

Розділ

Експериментальні роботи