Енергоінформаційні властивості гідролатів та їх вплив на бактерії роду Bacillus

Автор(и)

  • К.Г. Гаркава Національний авіаційний університет
  • В.В. Кускова Національний авіаційний університет
  • Н.І. Джуренко Національний ботанічний сад ім. М. М. Гришка
  • О.М. Горелов Національний ботанічний сад ім. М. М. Гришка

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18087

Ключові слова:

гiдролати, Melissa officinalis L., Hyssopus officinalis L., Tagetes erecta L., Ginkgo biloba L., Bacillus, Sambucus nigra L.

Анотація

У представленiй роботi гiдролати отримували iз рiзних рослин: мелiси лiкарської (Melissa officinalis L.), гiсопа лiкарського (Hyssopus officinalis L.), чорнобривцiв прямостоячих (Tagetes erecta L.), бузини чорної (Sambucus nigra L.), гiнкго дволопатевого (Ginkgo biloba L.), та вивчали їх вплив на активнiсть бактерiй роду Bacillus. Енергоiнформацiйнi властивостi гiдролатiв вивчали бiолокацiйним методом.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-12-12

Номер

Розділ

Експериментальні роботи