Біотехнологія рециклінгу овочевих відходів із застосуванням сучасних ЕМ-технологій

Автор(и)

  • В.В. Кускова Національний авіаційний університет
  • І.М. Корнiєнко Національний авіаційний університет
  • К.Г. Гаркава Національний авіаційний університет
  • О.В. Монченко Національний авіаційний університет
  • Я.М. Черненко Фаховий коледж харчових технологій та підприємництва
  • Т.В. Кузь Національний авіаційний університет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.2.18046

Ключові слова:

рециклінг, овочеві відходи, ЕМ-технології, біотехнології

Анотація

Актуальним рiшенням проблеми переробки та утилiзацiї вiдходiв пропонується рециклiнг овочевих вiдходiв (морквяних, картопляних та бурякових) iз використанням сучасних ЕМ-технологiй.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-12-12

Номер

Розділ

Експериментальні роботи