Значення лактобактерiй-продуцентiв екзополiсахаридiв в заквасках

Автор(и)

  • Н.В. Двiнських Нацiональний фармацевтичний унiверситет
  • Н.В. Хохленкова Нацiональний фармацевтичний унiверситет
  • В.О. Онопрiєнко Нацiональний фармацевтичний унiверситет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17149

Ключові слова:

екзополiсахариди, молочнокислі бактерiї, екзогеннi вуглеводи, закваска

Анотація

Розглянуто значення лактобактерiй-продуцентiв екзополiсахаридiв в заквасках.

 

 

Біографії авторів

Н.В. Двiнських, Нацiональний фармацевтичний унiверситет

 

 

Н.В. Хохленкова, Нацiональний фармацевтичний унiверситет

 

 

В.О. Онопрiєнко, Нацiональний фармацевтичний унiверситет

 

 

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-02-01

Номер

Розділ

Огляди