Ксантанова камедь як компонент біопластику на основі крохмалю

Автор(и)

  • Д.О. Кайданюк Національний авіаційний університет
  • М.М. Тертичний Національний авіаційний університет
  • А.В. Дражнікова Національний авіаційний університет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17141

Ключові слова:

ксантанова камедь, біопластик, крохмаль, Xanthomonas campestris

Анотація

Метою роботи була оцінка впливу ксантанової камеді на параметри біопластику на основі крохмалю.

 

 

Біографії авторів

Д.О. Кайданюк, Національний авіаційний університет

 

 

М.М. Тертичний, Національний авіаційний університет

 

 

А.В. Дражнікова, Національний авіаційний університет

 

 

Посилання

Kaidaniuk D. O. Starch bioplastic production // POLIT. Challenges of science today. Environmental safety, engineering and technologies: XXI International conference of higher education students and young scientists, 5–9 April 2021: thesis. — K.: NAU, 2021. — P.64.

EHS Support. Xanthan gum. https://www.santos.com/wp-content/uploads/2021/04/Xanthan-Gum-March-2021.pdf

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-02-01

Номер

Розділ

Експериментальні роботи