Використання вторинних продуктiв переробки яблук при виробництвi хлiба з обойного борошна

Автор(и)

  • Таїсія Євгеніївна Веселовська Кам’янець-Подiльський Нацiональний унiверситет iменi Iвана Огiєнка

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.16188

Ключові слова:

яблука, вичавки, вторинна переробка, борошно, хліб

Анотація

У роботі запропоновано та обгрунтовано доцільність використання вторинних продуктiв переробки яблук при виробництвi хлiба з обойного борошна.

Посилання

Спосiб виробництва сухих яблучних вичавок: пат. 48642 Україна: МПК А23В 7/02. №u2009 10629; заявл. 21.10.2009; опубл. 25.03.2010, Бюл. №6.

Удворгелi Л., Дробот В.I. Пектиновмiснi порошки // Харчова i переробна промисловiсть. — 2004. — №1. — С.22–23.

Дробот В.I. Технологiя хлiбопекарського виробництва: пiдручник. — Київ: Логос, 2002. — 365 с.

Нечаев А.П. и др. Пищевая химия / Под ред. А.П. Нечаева. — Изд. 2-е перераб. и испр. — СПб.: ГИОРД, 2003. — 840 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-12-13

Номер

Розділ

Огляди