Використання вторинних продуктiв переробки яблук при виробництвi хлiба з обойного борошна
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.16188Ключові слова:
яблука, вичавки, вторинна переробка, борошно, хлібАнотація
У роботі запропоновано та обгрунтовано доцільність використання вторинних продуктiв переробки яблук при виробництвi хлiба з обойного борошна.
Посилання
Спосiб виробництва сухих яблучних вичавок: пат. 48642 Україна: МПК А23В 7/02. №u2009 10629; заявл. 21.10.2009; опубл. 25.03.2010, Бюл. №6.
Удворгелi Л., Дробот В.I. Пектиновмiснi порошки // Харчова i переробна промисловiсть. — 2004. — №1. — С.22–23.
Дробот В.I. Технологiя хлiбопекарського виробництва: пiдручник. — Київ: Логос, 2002. — 365 с.
Нечаев А.П. и др. Пищевая химия / Под ред. А.П. Нечаева. — Изд. 2-е перераб. и испр. — СПб.: ГИОРД, 2003. — 840 с.