Використання поліфенольних сполук бузини чорної при виробництві соковмісних напоїв
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.16185Ключові слова:
екстракція, настій, безалкогольний напій, дикорослі ягодиАнотація
Харчова цінність дикорослої рослинної сировини визначається вмістом поживних речовин: вітамінів, мінералів та інших важливих компонентів, які відіграють важливу роль у харчуванні людини, регулюють обмінні процеси, впливають на функції окремих органів. Важливо зберегти їх для виробництва функціональних напоїв.
Посилання
Мазнев Н.И. Энциклопедия лекарственных растений. 3-е изд. / Н.И. Мазнев. М.: Мартин, 2004. 496 с.
Кошова, В. М. Використання соку бузини для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, А. О. Коберніцька // Engineering Studies, Taylor & Francis.2018. Issue 3 (2), Volume 10. P. 499-507.
##submission.downloads##
Опубліковано
2021-12-13
Номер
Розділ
Експериментальні роботи