Вплив ультразвукових коливань на молочнокислi бактерiї при виготовленнi бiойогурту
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.16175Ключові слова:
ультразвук, біойогурт, лактобактерії, біфідобактеріїАнотація
Наведено результати досліджень впливу ультразвукових коливань на молочнокислi бактерiї при виготовленнi лабораторного бiойогурту.
Посилання
Антушева Т.И. Некоторые особенности влияния ультразвука на микроорга-низмы // Живые и биокосные системы. — 2013. — №4. — URL: https://jbks.ru/archive/issue-4/article-11
ДСТУ 7999:2015 Продукти харчовi. Методи визначання молочнокислих ба-ктерiй. [Чинний вiд 2017-01-01]. Вид. офiц. — Київ, 2016. — 16 с.
ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальнi технiчнi умови. [Чинний вiд 2005-10-01]. Вид. офiц. — Київ, 2005. — 11 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2021-12-13
Номер
Розділ
Експериментальні роботи