Екологічні аспекти збереження цінних компонентів рослинної сировини при виробництві безалкогольних напоїв

Автор(и)

  • Я.А Голованова Національний університет харчових технологій, Київ
  • Зоряна Миколаївна Романова Національний університет харчових технологій, Київ
  • Людмила Олексіївна Косоголова Нацiональний авiацiйний унiверситет, Київ

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.16174

Ключові слова:

морс, екстракція, настій, безалкогольний напій, дикорослі ягоди

Анотація

Харчова цінність рослинної сировини визначається вмістом вітамінів, мінералів, поліфенолів та інших важливих компонентів. Важливо зберегти цінні компоненти при переробці сировини для виробництва напоїв. Пропонується відродити та вдосконалити рецептуру морсів.

Посилання

Мазнев Н.И. Энциклопедия лекарственных растений. 3-е изд. / Н.И. Мазнев. М.: Мартин, 2004. 496 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-12-13

Номер

Розділ

Огляди