Функціональні ферментовані пробіотичні продукти на основі зернових культур

Автор(и)

  • Леонід Вікторович Капрельянц Одеська національна академія харчових технологій
  • Лілія Георгіївна Пожіткова Одеська національна академія харчових технологій
  • Людмила Вікторівна Труфкаті Одеська національна академія харчових технологій

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.16119

Ключові слова:

функціональні продукти, ферментація, молочна кислота, пробіотики

Анотація

Зернові культури вважаються одними з найважливіших джерел вуглеводів, білків, харчових волокон, вітамінів і мінералів. У роботі розглянуто можливість використання ферментації злаків молочнокислими бактеріями для отримання функціональних продуктів з високими харчовими властивостями.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-12-13

Номер

Розділ

Огляди