Influence of physical factors on activation of Saccharomyces cerevisiae yeast p. 11

Authors

  • Igor Bilyaev Bircraft LLC
  • Zoriana Romanova National University of Food Technologies
  • Liudmyla Kosoholova National Aviation University

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18848

Keywords:

physical factors, activation, yeast, Saccharomyces cerevisiae p. 11

Abstract

The influence of physical factors on the activation of Saccharomyces cerevisiae yeast p. 11

References

Електромагнітні високочастотні та надвисокочастотні (НВЧ) випромінювання. https://pidru4niki.com/12631113/bzhd/elektromagnitni_visokochastotni_nadvisokochastotni_nvch_viprominyuvannya (дата звернення: 05.04.2024).

Кисла Л., Мудрак Т., Кошова В. Фізичні способи активування дріжджів. – Національний університет харчових технологій. https://dspace.nuft.edu.ua/server/api/core/bitstreams/717b4c45-ecfe-4c0c-81cd-6b6b8b274bed/content (дата звернення 16.04.2024).

Published

2024-09-07

Issue

Section

Experimental articles