Influence of physical factors on activation of Saccharomyces cerevisiae yeast p. 11
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18848Keywords:
physical factors, activation, yeast, Saccharomyces cerevisiae p. 11Abstract
The influence of physical factors on the activation of Saccharomyces cerevisiae yeast p. 11
References
Електромагнітні високочастотні та надвисокочастотні (НВЧ) випромінювання. https://pidru4niki.com/12631113/bzhd/elektromagnitni_visokochastotni_nadvisokochastotni_nvch_viprominyuvannya (дата звернення: 05.04.2024).
Кисла Л., Мудрак Т., Кошова В. Фізичні способи активування дріжджів. – Національний університет харчових технологій. https://dspace.nuft.edu.ua/server/api/core/bitstreams/717b4c45-ecfe-4c0c-81cd-6b6b8b274bed/content (дата звернення 16.04.2024).
Downloads
Published
2024-09-07
Issue
Section
Experimental articles