Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (2014)
№ 2 (2014)
Випуск публікується за рішенням вченої ради Національного авіаційного університету (протокол № 11 від 17 грудня 2014 р.)
Опубліковано:
2014-12-19
Огляди
Можливість застосування силових полів для інтенсифікації біодеградації нафтопродуктів
О. Л. Матвєєва, О. Р. Алієва
PDF (UA)
Технологічні аспекти використання пряно-ароматичної сировини у технології напоїв
О. П. Вітряк
PDF (UA)
Проблема забрудненості водних об’єктів нафтопродуктами та шляхи її вирішення
Ю. В. Бондарець, О. Л. Матвєєва, Д. А. Безверха
PDF (UA)
Адаптація та імунітет
K. G. Garkava
PDF (EN)
Експериментальні роботи
Стабільність мікробних угрупувань сірого лісового ґрунту за різних агротехнічних заходів
І. М. Малиновська, Л. С. Ястремська
PDF (UA)
Екологічні особливості формування фітомеліоративного вкриття на Луцькому сміттєзвалищі у ранній весняний період
В. В. Попович
PDF (UA)
Отримання ефективного бактеріального препарату на основі чистих культур, що ізольовані з відходів енергетики та вугільної промисловості
Т. В. Васильєва, І. А. Блайда, Н. Ю. Васильєва, Н. П. Мітяєва
PDF (UA)
Розробка інноваційної технології біоекстракції марганцю із феросплавних шлаків і шламів з отриманням нових продуктів
Г. В. Джандиери, Д. В. Сахвадзе, А. В. Рапава, Т. Як. Цирекидзе
PDF (RU)
Вміст фікобіліпротеїнів у біомасі синьозеленої водорості Phormidium autumnale f. uncinata за умов зміни температури культивування
І. М. Незберицька, А. В. Курейшевич, О. А. Васильченко, А. Б. Миненко
PDF (UA)
Вплив фізичних методів обробки на активність протеолітичних ферментів A. oryzae
О. О. Беденко, Л. О. Косоголова, Л. Р. Решетняк, П. П. Лошицький
PDF (UA)
Сторінка молодого вченого
Вплив α-ліпоєвої кислоти на функціональну активність фагоцитів
Ю. В. Юзвенко, Л. М. Яременко
PDF (UA)
Пригнічення росту та активності культури дріжджів Saccharomyces cerevisiae за допомогою надвисокочастотного електромагнітного випромінювання
А. В. Поштаренко
PDF (UA)
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів