Біотехнологія приготування функціонального хліба із дотриманням принципів циркуляційної економіки

Автор(и)

  • Марія Крижова Нацiональний авiацiйний унiверситет
  • Iрина Корнiєнко Нацiональний авiацiйний унiверситет
  • Лариса Ястремська Нацiональний авiацiйний унiверситет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.18863

Ключові слова:

біотехнології, циркуляційна економіка, функціональний хліб, принципи

Анотація

Розглянуто підхід до біотехнології приготування функціонального хліба із дотриманням принципів циркуляційної економіки

Посилання

Корнієнко І. М., Ястремська Л. С., Кузнєцова О. О., Барановський М. М., Візер А. К. Біоконверсія органічних відходів – європейський досвід та українські практики // Хімічні та біофармацевтичні технології та інжиніринг. – 2022. – № 3 (8). http://doi.org/10.30857/2786-5371.2022.3.4

Marcelo Valle Garcia, Angelica Olivier Bernardi, Marina Venturini Copetti The fungal problem in bread production: insights of causes, consequences, and control methods // Current Opinion in Food Science. – 2019. – Vol. 29. – P. 1–6. http://doi.org/10.1016/j.cofs.2019.06.010

Директива Европейського парламенту і Ради 2008/98/ЄС від 19 листопада 2008 року про відходи та про скасування деяких директив.

Кононенко Л. В. Глобальна циркулярна економіка як засіб побудови нового екологічно стійкого суспільства // Світ фінансів. – 2016. – Вип. 4 (49).

Закон України «Про відходи» № 187/98-ВР від 05.03.1998 р. зі змінами та доповненнями. http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/187/98-%D0%B2%D1%80 (дата звернення: 02.02.2024)

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-09-07

Номер

Розділ

Експериментальні роботи