Дослідження захисних властивостей слизових речовин псиліуму та насіння чіа на пробіотичні культури в технології хлібопечення

Автор(и)

  • М.В. Крижова Національний авіаційний університет
  • І.М. Корнiєнко Національний авіаційний університет
  • В.М. Гуляєв Днiпровський державний технiчний унiверситет
  • Ю.М. Корнiєнко Днiпровський державний технiчний унiверситет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.2.18089

Ключові слова:

псиліум, чіа, пробіотичні культури, хлібопечення, функцiональні ознаки

Анотація

Дослiджено технологiю приготування хлiбної закваски iз пiдвищеними функцiональним ознаками за рахунок додавання псилiуму та насiння чiа.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-12-12

Номер

Розділ

Експериментальні роботи