Бiоконверсiя овочевих вiдходiв на прикладi країн ЄС та України
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.2.17177Ключові слова:
біоконверсія, овочеві відходи, ефективні мікроорганізми, біогенні елементиАнотація
Проведено дослiдження ефективностi ЕМ-технологiй на предмет бiоконверсiї овочевих вiдходiв — бурякових, морквяних та картопляних.
Посилання
Ресульєва Н. Ш. Перспективи рослинних вiдходiв для виробництва енергiї в Українi // Економiка: реалiї часу. — 2015. — No 4(20). — С.179–189.
Lienig J., Bruemmer H. Recycling Requirements and Design for Environmental Compliance // In: Fundamentals of Electronic Systems Design. — Springer, 2017. — P.193–218. https://doi.org/10.1007/978-3-319-55840-0_7
Корнiєнко I. М., Ястремська Л. С., Кузнєцова О. О., Барановський М. М., Вiзер А. К. Бiоконверсiя органiчних вiдходiв — Європейський досвiд та Українськi практики // Технологiї та iнжинiринг. — 2022. — No 3(8). — С.37–44.
##submission.downloads##
Опубліковано
2023-02-01
Номер
Розділ
Експериментальні роботи