Адсорбцiйнi властивостi сухих функцiональних продуктiв швидкого приготування

Автор(и)

  • Ж.О. Петрова Iнститут технiчної теплофiзики НАН України
  • К.М. Самойленко Iнститут технiчної теплофiзики НАН України
  • Ю.П. Новікова Iнститут технiчної теплофiзики НАН України
  • Д.П. Граков Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17168

Ключові слова:

рiвноважна вологість, сухі продукти, функцiональний порошок, швидке приготування

Анотація

Досліджено адсорбцiйнi властивостi сухих функцiональних продуктiв швидкого приготування.

 

 

Біографії авторів

Ж.О. Петрова, Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

 

 

 

К.М. Самойленко, Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

 

 

Ю.П. Новікова, Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

 

 

Д.П. Граков, Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

 

 

Посилання

Петрова Ж. О. Снєжкiн Ю. Ф. Енергоефективнi теплотехнологiї переробки функцiональної сировини: монографiя. — Київ: Наукова думка, 2018. — 187 с.

Petrova Zh., Samoilenko K. Adsorption Properties of Combined Vegetable Powders // Energy Engineering and Control Systems. — 2021. — Vol. 7, № 1. — P.38–47.

Снежкин Ю. Ф., Боряк Л. А., Хавин А. А. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов: монография. — Київ: Наукова думка, 2004. — 228 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-02-01

Номер

Розділ

Експериментальні роботи