Перспектива використання роторно-пульсацiйних апаратiв для переробки побiчних продуктiв виробництва сирiв на продукцiю для АПК i харчової промисловостi
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17153Ключові слова:
лактоза, молоко, переробка, кристалізаціяАнотація
Описано дослiдження, спрямованi на пiдвищення ефективностi перебiгу процесу кристалiзацiї лактози в сироватцi молока.
Посилання
Мусiйчук О. Перспективи використання продуктiв переробки молочної сироватки // Товари i ринки. — 2008. — № 1. — С.78–83.
Бредихин С. А. Технологическое оборудование предприятий молочной промышленности. — М.: Колос, 2010. — 408 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2023-02-01
Номер
Розділ
Експериментальні роботи