Перспектива використання роторно-пульсацiйних апаратiв для переробки побiчних продуктiв виробництва сирiв на продукцiю для АПК i харчової промисловостi

Автор(и)

  • Г.К. Іваницький Iнститут технiчної теплофiзики НАН України
  • Б.Я. Целень Iнститут технiчної теплофiзики НАН України
  • Н.Л. Радченко Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17153

Ключові слова:

лактоза, молоко, переробка, кристалізація

Анотація

Описано дослiдження, спрямованi на пiдвищення ефективностi перебiгу процесу кристалiзацiї лактози в сироватцi молока.

 

 

Біографії авторів

Г.К. Іваницький, Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

 

 

Б.Я. Целень, Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

 

 

Н.Л. Радченко, Iнститут технiчної теплофiзики НАН України

 

 

Посилання

Мусiйчук О. Перспективи використання продуктiв переробки молочної сироватки // Товари i ринки. — 2008. — № 1. — С.78–83.

Бредихин С. А. Технологическое оборудование предприятий молочной промышленности. — М.: Колос, 2010. — 408 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-02-01

Номер

Розділ

Експериментальні роботи