Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї

Автор(и)

  • Т.М. Левківська Нацiональний унiверситет харчових технологiй
  • О.В. Дущак Нацiональний унiверситет харчових технологiй

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17144

Ключові слова:

імбир, снеки, сушені продукти

Анотація

Метою роботи було дослiдити можливiсть використання порошку з iмбиру для виробництва сушених продуктiв з фруктової та овочевої сировини.

 

 

Біографії авторів

Т.М. Левківська, Нацiональний унiверситет харчових технологiй

 

 

О.В. Дущак, Нацiональний унiверситет харчових технологiй

 

 

Посилання

Govindarajan V. S., Connell D. W. Ginger — chemistry, technology, and quality evaluation // CRC critical reviews in food science and nutrition. — 2009. — Vol. 17, Issue 1. — P.1–96.

Hawlader M. N. A. Comparison of the Retention of 6-Gingerol in Drying of Ginger Under Modified Atmosphere Heat Pump Drying and other Drying Methods // Drying Technology. — 2009. — Vol. 27, Issue 10. — P.110–117.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-02-01

Номер

Розділ

Огляди