Технологiчнi аспекти виробництва пробiотика «Бiфiтен»

Автор(и)

  • Ю.О. Давидович Національний авіаційний університет
  • Л.О. Косоголова Національний авіаційний університет
  • К.Г. Гаркава Національний авіаційний університет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17139

Ключові слова:

Бiфiтен, пробiотик, бiфiдобактерiї, поживне середовище, молочна сироватка, дрiжджовий автолiзат

Анотація

Розглянуто технологiчнi аспекти виробництва пробiотика «Бiфiтен».

 

 

Біографії авторів

Ю.О. Давидович, Національний авіаційний університет

 

 

Л.О. Косоголова, Національний авіаційний університет

 

 

К.Г. Гаркава, Національний авіаційний університет

 

 

Посилання

Старовойтова С. О., Скроцька О. I., Пенчук Ю. М., Пирог Т. П. Технологiя пробiотикiв: Пiдручник. — К.: НУХТ, 2012. — 318 с.

Коваленко Н. К., Полтавська О. А. Культивування бiфiдобактерiй i стимуляцiя їх росту // X з’їзд ТМУ (Одеса, 21–22 серпня 2009 p.). — С.70–75.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-02-01

Номер

Розділ

Огляди