Технологiчнi аспекти виробництва пробiотика «Бiфiтен»
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17139Ключові слова:
Бiфiтен, пробiотик, бiфiдобактерiї, поживне середовище, молочна сироватка, дрiжджовий автолiзатАнотація
Розглянуто технологiчнi аспекти виробництва пробiотика «Бiфiтен».
Посилання
Старовойтова С. О., Скроцька О. I., Пенчук Ю. М., Пирог Т. П. Технологiя пробiотикiв: Пiдручник. — К.: НУХТ, 2012. — 318 с.
Коваленко Н. К., Полтавська О. А. Культивування бiфiдобактерiй i стимуляцiя їх росту // X з’їзд ТМУ (Одеса, 21–22 серпня 2009 p.). — С.70–75.