Influence of gelatin on structure and properties of polivinylacetate
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.4714Keywords:
polyvinylacetate, gelatin, upramolecular structureAbstract
The results of the analysis upramolecular structure polyvinylacetate-gelatin composition were given. Found that the change of gelatin’s content in polyvinylacetate bring about transformation occurring with micellar polyvinylacetate structures. The results of research make it possible to obtain new polymeric materials with prescribed properties.References
Левченков С.И. Физическая и коллоидная химия / Левченков С.И. – М.: Химия, 1996. – 285с.
Грилихес М.С. Контактная кондуктометрия / Грилихес М.С., Филановский Б.К. – Л.: Химия, 1980. – 476 с.
Фабуляк Ф.Г. Високомолекулярні сполуки / Фабуляк Ф.Г., Іванов С.В., Масленнікова Л.Д. – К.: Книжкове вид-во НАУ, 2009. – 400 c.
Технология переработки латексов / под. ред. Д.П. Трофимовича, В.А. Берестнева. – М.: Научтехиздат, 2003. – 371 с.
Малов А.Н. Голографические регистрирующие среды на основе дихромированного желатина: супрамолекулярный дизайн и динамика записи / Малов А.Н., Неупокоева А.В. – Иркутск: ИВВАИУ(ВИ), 2006. – 344 с.
Kanyshny A. Colloid and Surfaces Bioinforfalls / Kanyshny A., Toledano O., Magistasal S., 1999. – 187 p.
Масленнікова Л.Д. Полімерні композити / Масленнікова Л.Д. – К: Фенікс, 2011. – 300 с.
Каргин В.А. Энциклопедия полимеров / Ред. коллегия: В.А. Каргин и др., Т. 3. – М.: Советская энциклопедия, 1973. – 1224 с.