Adsorption properties of dry functional products of quick preparation
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17168Keywords:
equilibrium moisture, dry products, functional powder, quick preparationAbstract
The adsorption properties of dry functional products of quick preparation were studied.
References
Петрова Ж. О. Снєжкiн Ю. Ф. Енергоефективнi теплотехнологiї переробки функцiональної сировини: монографiя. — Київ: Наукова думка, 2018. — 187 с.
Petrova Zh., Samoilenko K. Adsorption Properties of Combined Vegetable Powders // Energy Engineering and Control Systems. — 2021. — Vol. 7, № 1. — P.38–47.
Снежкин Ю. Ф., Боряк Л. А., Хавин А. А. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов: монография. — Київ: Наукова думка, 2004. — 228 с.
Downloads
Published
2023-02-01
Issue
Section
Experimental articles