Technological aspects of the production of the probiotic "Bifiten"

Authors

  • Yu.O. Davydovych National Aviation University
  • L.O. Kosoholova National Aviation University
  • K.G. Garkava National Aviation University

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-6407.1.17139

Keywords:

Bifiten, probiotic, bifidobacteria, nutrient medium, milk whey, yeast autolysate

Abstract

The technological aspects of the production of the probiotic "Bifiten" were considered.

 

 

Author Biographies

Yu.O. Davydovych, National Aviation University

 

 

L.O. Kosoholova, National Aviation University

 

 

K.G. Garkava, National Aviation University

 

 

References

Старовойтова С. О., Скроцька О. I., Пенчук Ю. М., Пирог Т. П. Технологiя пробiотикiв: Пiдручник. — К.: НУХТ, 2012. — 318 с.

Коваленко Н. К., Полтавська О. А. Культивування бiфiдобактерiй i стимуляцiя їх росту // X з’їзд ТМУ (Одеса, 21–22 серпня 2009 p.). — С.70–75.

Published

2023-02-01

Issue

Section

Reviews