Причини утворення та характеристики водно-паливних емульсій

Автор(и)

  • П. Ф. Максютинський Національний авіаційний університет
  • О. І. Козаченко Національний авіаційний університет
  • С. Л. Маніта Національний авіаційний університет

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-1472.6.9745

Анотація

Розглянуто причини утворення водно-паливних емульсій в баках повітряних кораблів та їхні характеристики - дисперсність та стійкість (тривалість випадання емульсійної води у відстій). Визначений розподіл емульсійної води в паливі за розмірами мікрокрапель при механічному диспергуванні. Показано, що водно-паливна емульсія, утворена ультразвуковим диспергуванням, за характером дисперсності наближена до емульсії конденсаційного походження

Downloads

Як цитувати

Максютинський, П. Ф., Козаченко, О. І., & Маніта, С. Л. (2000). Причини утворення та характеристики водно-паливних емульсій. Вісник Національного авіаційного університету, 6(1-2), 188–192. https://doi.org/10.18372/2306-1472.6.9745

Номер

Розділ

Хімічні технології, хімотологія