ЗАЛЕЖНІСТЬ БРОДИЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СУХИХ ПИВОВАРНИХ ДРІЖДЖІВ РАСИ SAFBREW S-33 ВІД УМОВ ЇХ ПІДГОТОВКИ

Автор(и)

  • В.В. Рідкоус
  • Е.В. Кондратенко

DOI:

https://doi.org/10.18372/2306-1472.39.1717

Ключові слова:

пиво, пивоваріння, бродильна активність, сухі пивоварні дріжджі, Saccharomyces cerevisiae Safbrew S-33

Анотація

 Розглянуто способи підготовки сухих пивоварних дріжджів раси Safbrew S-33для виробничих потреб, з метою досягнення ними максимальної бродильної активності.

Біографії авторів

В.В. Рідкоус

Кандидат технічних наук. Головний технолог пивоваріння Українсько-Американського ТОВ «Крона-2».

Е.В. Кондратенко

Студентка Національного авіаційного університету.

Посилання

Нарцисс Л. Краткий курс пивоварения / Людвиг Нарцисс / пер. с нем. А. А. Куреленкова. – СПб.: Профессия, 2007. – 640 с.

Клейтон Коун Д. Секретная история о сухих дрожжах / Коун Д. Клейтон, Т. Томпкинс, Т. Фишборн // Zymurgy. – 1993. – Vol. 22, No 2. – Р. 28–35.

Колчева Р.А. Достижения в технологии солода и пива / Р.А. Колчева. − М.: Пищевая промышленность, 1980. – 360 с.

Жвирблянская А. Ю. Дрожжи в пивоварении / А. Ю. Жвирблянская, В. С. Исаева. – М.: Пищевая промышленность, 1979. – 247 с.

Downloads

Як цитувати

Рідкоус, В., & Кондратенко, Е. (2009). ЗАЛЕЖНІСТЬ БРОДИЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СУХИХ ПИВОВАРНИХ ДРІЖДЖІВ РАСИ SAFBREW S-33 ВІД УМОВ ЇХ ПІДГОТОВКИ. Вісник Національного авіаційного університету, 39(2), 90–93. https://doi.org/10.18372/2306-1472.39.1717

Номер

Розділ

Охорона навколишнього середовища