ЗАЛЕЖНІСТЬ БРОДИЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СУХИХ ПИВОВАРНИХ ДРІЖДЖІВ РАСИ SAFBREW S-33 ВІД УМОВ ЇХ ПІДГОТОВКИ
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-1472.39.1717Ключові слова:
пиво, пивоваріння, бродильна активність, сухі пивоварні дріжджі, Saccharomyces cerevisiae Safbrew S-33Анотація
Розглянуто способи підготовки сухих пивоварних дріжджів раси Safbrew S-33для виробничих потреб, з метою досягнення ними максимальної бродильної активності.
Посилання
Нарцисс Л. Краткий курс пивоварения / Людвиг Нарцисс / пер. с нем. А. А. Куреленкова. – СПб.: Профессия, 2007. – 640 с.
Клейтон Коун Д. Секретная история о сухих дрожжах / Коун Д. Клейтон, Т. Томпкинс, Т. Фишборн // Zymurgy. – 1993. – Vol. 22, No 2. – Р. 28–35.
Колчева Р.А. Достижения в технологии солода и пива / Р.А. Колчева. − М.: Пищевая промышленность, 1980. – 360 с.
Жвирблянская А. Ю. Дрожжи в пивоварении / А. Ю. Жвирблянская, В. С. Исаева. – М.: Пищевая промышленность, 1979. – 247 с.
Downloads
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).