Dependence of the fermentation activity of dried brewing yeast race safbrew S-33 of the conditions of their preparation
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-1472.39.1717Keywords:
пиво, пивоваріння, бродильна активність, сухі пивоварні дріжджі, Saccharomyces cerevisiae Safbrew S-33Abstract
In this research article there is the examination of kinds of ways for preparation of dry brewer's yeast of Safbrew S-33 race for production needs with the aim for yeast to reach the maximum of fermentation activity.
References
Нарцисс Л. Краткий курс пивоварения / Людвиг Нарцисс / пер. с нем. А. А. Куреленкова. – СПб.: Профессия, 2007. – 640 с.
Клейтон Коун Д. Секретная история о сухих дрожжах / Коун Д. Клейтон, Т. Томпкинс, Т. Фишборн // Zymurgy. – 1993. – Vol. 22, No 2. – Р. 28–35.
Колчева Р.А. Достижения в технологии солода и пива / Р.А. Колчева. − М.: Пищевая промышленность, 1980. – 360 с.
Жвирблянская А. Ю. Дрожжи в пивоварении / А. Ю. Жвирблянская, В. С. Исаева. – М.: Пищевая промышленность, 1979. – 247 с.