ОРГАНІЧНЕ ВИРОЩУВАННЯ ПРОДУКЦІЇ ЯК МЕТОД ЕКОЛОГІЗАЦІЇ АГРОВИРОБНИЦТВА

Автор(и)

  • Олександр Рибчак Приватний вищий навчальний заклад "Європейський університет"
  • Олександр Шостак Приватний вищий навчальний заклад "Європейський університет"
  • Ігор Діденко Приватний вищий навчальний заклад "Європейський університет"

DOI:

https://doi.org/10.18372/2786-8168.19.19983

Ключові слова:

органічне вирощування, екологізація, агровиробництво, сталий розвиток

Анотація

Органічне вирощування продукції є ключовим напрямом екологізації агровиробництва, що передбачає зниження хімічного навантаження на довкілля та збереження природних ресурсів. Перехід до сталих методів ведення сільського господарства сприяє підвищенню якості продукції, зменшенню забруднення і забезпеченню гармонії між економічними та екологічними чинниками.

##submission.downloads##

Опубліковано

02.06.2025

Номер

Розділ

Секція 3. Екологічна безпека сільського господарства, територій та акваторій