METHODOLOGICAL APPROACHES TO THE FORMATION OF CATEGORICAL APPARATUS IN THE SPHERE OF PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS

Authors

  • Н. О. Тіхонова Національний авіаційний університет

Keywords:

modern food products, environmental, functional, genetically modified, health food, bio, ballast simulation, organic,

Abstract

In this paper issues, related to modern typing of food products, are discussed and the necessity of giving clear definition for basic types of modern food products is justified. Current approaches to classification of food products are systematizing and a new one, modern classification is created.

References

Галечьян Н. Экопродукты в современном мире / Галечьян Н., Ю.Гусева // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - №2. - С.14-17.

Закон України «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів» [Електронний ресурс] -Режим доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1103-16

Закон України «Про захист справ споживачів» від 12.05.1991 № 1023-XII)[Електронний ресурс] - Режим доступу: http://www.timer.dp.ua/databank/goods/consumer.htm

Закон України «Про органічне виробництво» [Електронний ресурс]. - Режим доступу до докум.: http://organic-food.com.ua/prijnyato-zakon-ukra%D1%97ni-pro-organichne-virobnictvo/

Дейнеко Л.В. Сталий розвиток та виклики глобалізації: напрямки і перспективи еколого-економічних досліджень / Л. В. Дейнеко, Є. В. Хлобистов // Екологізація економіки як інструмент сталого розвитку в умовах конкурентного середовища: Матер. Міжн. наук.-практ. конф. – Л.: НЛУУ, - 2005. – 42–44 с.

Закон ЄС «Про харчові продукти» [Електронний ресурс] - Режим доступу:http://www.yarohota.ru/raznoe/obshchiy_zakon_es_o_pishchevyh/

Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. пос. [для студ. вищ. навч. закл.] / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Цент учбової літератури, 2009. – С.544

Published

2014-06-01

Issue

Section

Статьи