ЗАЛЕЖНІСТЬ БРОДИЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СУХИХ ПИВОВАРНИХ ДРІЖДЖІВ РАСИ SAFBREW S-33 ВІД УМОВ ЇХ ПІДГОТОВКИ

В.В. Рідкоус, Е.В. Кондратенко

Анотація


 Розглянуто способи підготовки сухих пивоварних дріжджів раси Safbrew S-33для виробничих потреб, з метою досягнення ними максимальної бродильної активності.


Ключові слова


пиво; пивоваріння; бродильна активність; сухі пивоварні дріжджі; Saccharomyces cerevisiae Safbrew S-33

Посилання


Нарцисс Л. Краткий курс пивоварения / Людвиг Нарцисс / пер. с нем. А. А. Куреленкова. – СПб.: Профессия, 2007. – 640 с.

Клейтон Коун Д. Секретная история о сухих дрожжах / Коун Д. Клейтон, Т. Томпкинс, Т. Фишборн // Zymurgy. – 1993. – Vol. 22, No 2. – Р. 28–35.

Колчева Р.А. Достижения в технологии солода и пива / Р.А. Колчева. − М.: Пищевая промышленность, 1980. – 360 с.

Жвирблянская А. Ю. Дрожжи в пивоварении / А. Ю. Жвирблянская, В. С. Исаева. – М.: Пищевая промышленность, 1979. – 247 с.


Повний текст: PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


ISSN 2306-1472 (Online), ISSN 1813-1166 (Print)

Передплатний індекс 86179

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

Ulrich's Periodicals DirectoryIndex CopernicusDOAJSSMРИНЦWorldCatCASEBSCOCrossRefBASEDRIVERНаціональна бібліотека ім. ВернадськогоНауково-технічна бібліотека НАУ