ВИКОРИСТАННЯ ПОСТ-СПОЖИВЧИХ ШИН В ЯКОСТІ СИРОВИНИ
DOI:
https://doi.org/10.18372/2306-1472.30.1396Анотація
Розглянуто проблему накопичення та утилізації відпрацьованих шин як в Європі, так і в Україні. Описано загальні властивості шин, їх структура та складові компоненти, що викликають інтерес як цінний вторинний ресурс. Проаналізовано найбільш відомі методи переробки використаних покришок та кінцеві продукти переробки шин.
Посилання
Valerie L. Shulman Ph.D. Tire recycling after 2000: status and options // ETRA publications. 75116 Paris, France, 2000. – 201 p.
William P. Cunningham, Barbara Woodworth Saigo. WCB/ McGraw-Hill, 1999. – 650 p.
Downloads
Як цитувати
Vovk, O., Arkhipova, G., Nikitchenko, U., & Akinina, K. (2006). ВИКОРИСТАННЯ ПОСТ-СПОЖИВЧИХ ШИН В ЯКОСТІ СИРОВИНИ. Вісник Національного авіаційного університету, 30(4), 186–188. https://doi.org/10.18372/2306-1472.30.1396
Номер
Розділ
Охорона навколишнього середовища
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).