EMPLOYEE'S PROFESSIONAL DEVELOPMENT AS AN INSTRUMENT FOR IMPROVING OF PERSONNEL'S MOTIVATION (AT THE EXAMPLE OF THE RESTAURANT ENTERPRISES)

Authors

  • О. Ю. ЗАВАДИНСЬКА Kiev National University of Culture and Art

Keywords:

personnel, employee, motivation, restaurant, development, efficiency

Abstract

The article is devoted to the study of programs for personnel professional development and recommendations development in motivation building and personnel's self-perception in the restaurant industry.

Author Biography

О. Ю. ЗАВАДИНСЬКА, Kiev National University of Culture and Art

PhD in Engineering Sciences, associate professor, assistant professor of the Hotel and Restaurant Business Department of the Hotel, Restaurant and Tourism Business Faculty

References

Амабайл Т. Эффективность на работе. Держать фокус. Управлять энергией. Добиваться выдающихся целей / пер. с англ. А. Кардаш. – М.: Манн, Иванов и Фербер, 2014. – 224 с. (HarvardBusinessReview Guides)

Базаров Т.Ю. Управление персоналом: Учебное пособие для студенческих учреждений среднего профессионального образования. – 3-е изд., стер. – М.: Академия, 2005. – 224 с.

Браймер Р. Основы управления в индустрии гостеприимства / Р. Браймер. - М., 1995. - 384 с.

Джеймс Дж., Болдуин Д. Управление рестораном. – М.: ТК Велби, Проспект, 2007.– 440 с.

Економіка й організація інноваційної діяльності: підручник / За ред. О. І.Волкова, М. П. Денисенка. – К.: Професіонал, 2014. – с. 467-480.

Назаров О. Обучение персонала в ресторане. / Назаров О., Бердяга Е. - М.: Инфра-М, 2008. - 412 с.

Developing and Managing Hotel Staff For Increased Productivity and Superior Guest Experiences [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.best-in-class.com/bestp/domrep.nsf/products/developing-and-managing-hotelstaff-for-increased-productivity-and-superior-guest-experiences

Published

2019-11-06

Issue

Section

Статті