АНАЛІЗ СВІТОВОГО ДОСВІДУ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОЇ ГАЛУЗІ
Ключові слова:
ресторан, розвиток, ефективність, управління, франшизаАнотація
Стаття присвячена дослідженню основних принципів управління закладами ресторанного господарства за кордоном, проведено аналіз роботи незалежних закладів, повноправних й асоційованих членів корпоративних ланцюгів, що беруть участь в бізнесі на основі договору франшизи, керуючих компаній, що спеціалізуються на керівництві закладами харчування.Посилання
Борисова О. В. Механізм реалізації інноваційної політики підприємств ресторанного господарства // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі.
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: міжнар. наук.-практ. конф., 19 листопада 2013 р.: наук.вид.: у 2 ч. – Харків :, 2014. – ч. 2. – С. 238–239.
Браймер Р. Основы управления в индустрии гостеприимства / Р. Браймер. - М., 1995. – 384 с.
Джеймс Дж., Болдуин Д. Управление рестораном. – М.: ТК Велби, Проспект, 2007.– 440 с.
Завадинська О. Ю., Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства за кордоном: Навчальний посіб. -. Київ. нац. торг. –екон. ун-т, 2004.-с.192.
Бизнес в блоге. Лучшие идеи бизнеса со всего мира [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://biznesvbloge.ru/.
Chamber Gourmet Club [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.gourmetclub.ua/ua/.