The features of modern wireless technologies for multimedia information transmission
DOI:
https://doi.org/10.18372/2073-4751.1.9065Abstract
The features of technical parameters and characteristics of wireless technologies for network access analyzed. The possibility of multimedia data transmission on wireless networks considered. Conclusionst about wireless technologies future in order to organize information networks sistematizeReferences
Крупнов А.Е., Скородумов А.И., Тамаркин В.М., Кононенко О.Н. Взаимодополнение сетей сотовой связи и беспроводного широкополосного доступа - новый этап развития сотовой связи. // Мобильные системы. -2005. №10. -С.4-11.
Д.П.Соколов. Сравнительный анализ стандарта WiMAX с технологиями WiFi, xG и xDSL //Обзорный отчет. Московский технический университет связи и информатики, 05.10.2006, - 36с.
Downloads
Issue
Section
Статті
License
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).