ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ПЕРСОНАЛУ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПОКРАЩЕННЯ МОТИВАЦІЇ РОБІТНИКІВ (НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОЇ ГАЛУЗІ)
Ключові слова:
персонал, мотивація, ресторан, розвиток, ефективністьАнотація
Стаття присвячена дослідженню програм професійного розвитку персоналу і розробленню рекомендацій по формуванню мотивації та самовідчуттю захисту у працівників ресторанної галузі.Посилання
Амабайл Т. Эффективность на работе. Держать фокус. Управлять энергией. Добиваться выдающихся целей / пер. с англ. А. Кардаш. – М.: Манн, Иванов и Фербер, 2014. – 224 с. (HarvardBusinessReview Guides)
Базаров Т.Ю. Управление персоналом: Учебное пособие для студенческих учреждений среднего профессионального образования. – 3-е изд., стер. – М.: Академия, 2005. – 224 с.
Браймер Р. Основы управления в индустрии гостеприимства / Р. Браймер. - М., 1995. - 384 с.
Джеймс Дж., Болдуин Д. Управление рестораном. – М.: ТК Велби, Проспект, 2007.– 440 с.
Економіка й організація інноваційної діяльності: підручник / За ред. О. І.Волкова, М. П. Денисенка. – К.: Професіонал, 2014. – с. 467-480.
Назаров О. Обучение персонала в ресторане. / Назаров О., Бердяга Е. - М.: Инфра-М, 2008. - 412 с.
Developing and Managing Hotel Staff For Increased Productivity and Superior Guest Experiences [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.best-in-class.com/bestp/domrep.nsf/products/developing-and-managing-hotelstaff-for-increased-productivity-and-superior-guest-experiences