МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕННЯ ВАЛІДНОСТІ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ - Шибицька, H. M. (Вісник Національного авіаційного університету, 2021)
Проведено дослідження способів визначення надійності тестового контролю з урахуванням різних методик оцінювання. Розглянуто поняття валідності, яке визначає достовірність методу педагогічних вимірювань, що має важливе значення під час організації тестового контролю знань. Результати досліджень обгрунтовано практичним використанням методики.