Вигуки-директиви в англомовній професійній комунікації - Kaptiurova, Olena (Вісник Національного авіаційного університету, 2013)
<!--[if gte mso 9]> <![endif]--> На матеріалі англійської мови розглянуто використання вигуків – директивних мовленнєвих актів у професійному спілкуванні в армії, на флоті, в спорті, кіно, на телебаченні та в деяких інших видах спільної діяльності. Приділено увагу прикладам транспонування таких одиниць в іншу сферу вживання. Зроблено акцент на конвенційно-обумовленому значенні таких вигуків. Розглянутий матеріал ілюстровано відповідними прикладами. <!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->