РОЗРОБЛЕННЯ МОДЕЛІ ФОРМУВАННЯ ПРОЕКТИВНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ - Єнигін, Д.В. (Proceedings of National Aviation University, 2012)
Розглянуто проблему формування проективних умінь майбутніх учителів іноземних мов.Проаналізовано принципи, на яких базується модель розвитку зазначеного типу вмінь.In the article the author discusses the problem of project skills development of future foreignlanguages teachers. Analyses the main points, which are to be the basis for the model of such skills’development .Рассмотрена проблема формирования проективных умений будущих учителейиностранных языков Проанализированы принципы, на которых базируется модель развитияданного типа умений.