ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ АВІАЦІЙНОЇ НАЗЕМНОЇ ТЕХНІКИ ПІД ЧАС ОПЕРАТИВНОГО ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ПОВІТРЯНИХ СУДЕН - Брусило, Ю.В.; Крамаренко, Т.Ю. (Proceedings of National Aviation University, 2012)
Розглянуто методику визначення ефективності застосування авіаційної наземної технікипід час формування системи експлуатації повітряних суден цивільної авіації. В основуметодики покладено використання номенклатури порівняльних показників досконалостізасобів наземного обслуговування літаків.In the article we have observed the problem of the account of efficiency of aviation land technics atformation of maintenance systems of civil aircraft planes. In a basis of this technique use of thenomenclature of comparative indicators of perfection of means of aircraft land service is necessary.Рассмотрена методика определения эффективности применения авиационной наземнойтехники при формировании системы эксплуатации воздушных судов гражданской авиации.В основу методики положено использование номенклатуры сравнительных показателейсовершенства средств наземного обслуживания самолетов.