МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТУРБУЛЕНТНОЇ ДВОФАЗНОЇ СТРУМИННОЇ ТЕЧІЇ ПІД ЧАС КАПІЛЯРНОГО КОНТРОЛЮ - Овсянкін, А.М.; Шквар, Є.О.; Демидко, В.Г.; Козлова, Т.В. (Proceedings of National Aviation University, 2012)
Наведено структурні особливості алгебрично-диференціальної моделі турбулентності,що застосовувалась під час визначення характеристик газорідинних струминних течій.Розглянуто вплив геометричних та режимних параметрів струменя, які є визначальними зпогляду ефективності здійснення дефектоскопії.The structural features of algebraically-differential turbulence model have been presented.Model is applied for evaluating of gas-liquid jet flows. The influence of several geometric andregime jet flow parameters prior to flaw defection determination has been accounted.Показаны структурные особенности алгебраически-дифференциальной модели турбулентности,используемой при определении характеристик газожидкостных струйных течений. Рассмотреновлияние геометрических и режимных параметров струи, которые являются определяющими сточки зрения эффективности осуществления дефектоскопии.