Oсобливості екологічної системи Чорного моря - Biliavskiy, George О.; Golod, Armine V. (Вісник Національного авіаційного університету, 2010)
Наведено порівняльну оцінку рівня антропогенного забруднення морських регіонів та впливу забруднення на біологічні ресурси і здоров’я екологічної системи Чорного моря. Розглянуто необхідні заходи щодо збереження екологічної системи Чорного моря.