ЛОКАЛІЗАЦІЯ КРИТИЧНИХ ЗОН ПОШКОДЖЕННЯ РОТОРНИХ ДЕТАЛЕЙ ГАЗОТУРБІННИХ ДВИГУНІВ - Дубровський, С.С. (Вісник Національного авіаційного університету, 2009)
Обґрунтовано вибір критичних зон і точок для проведення експериментальних досліджень міцності матеріалу за параметрами навантажень в цих точках.