СТВОРЕННЯ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ЕКРАНІВ ІЗ ЗАДАНИМИ ЗАХИСНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ - Запорожець, О.І.; Глива, В.А.; Лук’янчиков, А.В. (Вісник Національного авіаційного університету, 2008)
Розглянуто матеріали з заданими захисними властивостями для екранування магнітних полів широкого частотного та амплітудного діапазонів на основі промислових магнітом’яких аморфних сплавів. Проведено експериментальне дослідження амплітудних і частотних залежностей коефіцієнтів екранування визначених матеріалів. Отримано загальні аналітичні функції.