Оптимальна функція початку сприйняття акселераційних діянь з обмеженнями - Кабанячий, В. В. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Наведено фізичний зміст і математичний опис оптимальної функції початку сприйняття акселераційних діянь з обмеженнями для імітації руху на авіаційних тренажерах