Особливості процесу гранулоутворення органомшеральних добрив у псевдозрідженому шарі - Корнієнко, Я. М. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Наведено результати дослідження процесу зневоднення гетерогенних систем, що містять мінеральні та органічні речовини. Визначено умови проведення стійкого безперервного процесу гранулоутворення та ступінь впливу технологічних параметрів на дисперсний склад псевдозрідженого шару