Порівняння статичних характеристик регуляторів із зрівноваженими і незрівноваженими робочими площами в умовах їхньої експлуатації - Бутько, В. С.; Сябрюк, Є. М. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Розглянуто статичні характеристики регуляторів тиску непрямої дії, отримано графіки Рі=ф(0), Р]=/(£}і), Рі=Ф(0,і) пРи сталому режимі роботи регуляторів. На підставі одержаних графіків зроблені практичні висновки про доцільність експлуатації регуляторів розглянутих схем у гідросистемах