Зносостійкі покриття для відновлення деталей з експлуатаційними пошкодженнями - Більчук, Є. Ю.; Новіков, І. М. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Запропоновано результати досліджень з розроблення і випробування композиційних порошків та матеріалів без використання дефіцитних компонентів. Наведено алгоритм вирішення цих питань, залежних від окремих аргументів. Обгрунтовано теоретичні положення щодо збільшення опору зносу покриттів з позиції структурно-енергетичної теорії тертя